Производители

Teutonia

Teutonia

Teutonia – ръчно производство на колички. Създадена през 1947 година в Германия, с една цел - производство на първокласни колички. Чрез 4 лесни стъпки можете да създадете количка, която ще предостави удобство, сигурност и удоволствие на Вас и Вашето бебе. Несравнимо качество подкрепено с 3 години гаранция.

http://silvex1.com/page/12/teutonia.html

Вижте всички продукти от Teutonia

GRACO

GRACO

Продуктите на американската фирма Graco са подкрепени с несравнимо качество и дизайн. Тази марка предлага продукти, които съпътстват Вас и цялото семейство - вкъщи, в колата или на разходка Graco ще бъде винаги с вас. Предлагайки повече от 60 години тези уникални по рода си продукти марката стана една от водещите в целия свят.

http://silvex1.com/page/15/graco.html

Вижте всички продукти от GRACO

Lansinoh

Lansinoh

Марката Lansinoh е създадена преди повече от 30 години в САЩ. Произвежда прудукти, с които да помогне на майките да кърмят възможно най - дълго и безболезнено. Майчиното мляко е най-полноценната храна за бебето. Кърмата съдържа не само всички хранителни вещества от които бебето се нуждае, но и антитела от майката, които го предпазват от болести.

http://silvex1.com/page/13/lansinoh.html

Вижте всички продукти от Lansinoh

Playtex

Playtex

С уникалните си продукти за кърмачета и малки деца, марката печели доверие като предлага продукти за здравословно хранене за децата и удобство и комфорт за техните родители. Производството на всеки продукт се предхожда от внимателно проучване и многобройни изследвания. Перфектните резултати са плод на съвместните усилия на педиатри, технолози, дизайнери, родители и деца. Ръководени от всеотдайната ни любов и грижи, нека изберем най - доброто за нашите деца.

http://silvex1.com/page/11/playtex.html

Вижте всички продукти от Playtex

Hyland's

Hyland's

Hyland's Homeopathic е основана през 1903 година от Джордж Хайланд в Лос Анджелис, САЩ. Производител на безопасни и натурални хомеопатични продукти които носят бързо, ефективно облекчение. Активните съставки в хомеопатичните продукти на Hyland’s действат чрез стимулиране на най-ефективната лечебна сила - собствената естествената защита на организма - и поради това не натоварват организма на човека.

http://silvex1.com/page/10/hyland-s.html

Вижте всички продукти от Hyland's

a Real Cool World

a Real Cool World

A Real Cool World е създадена през 2006 в Орхус, Дания. След 3 години разработка и тестване сгъваемата вана FlexiBath бе пресдтавена на най-голямото изложение за дестки и бебешки стоки в Кьолн, Германия и спечели приз за „Най-добър нов продукт на годината 2008”.

http://silvex1.com/page/14/a-real-cool-world.html

Вижте всички продукти от a Real Cool World

Arrow Plastic Company
Choopie

Choopie

Марката CHOOPIE е създадена 2011 година в САЩ. Всичко започнало със CityGrips. Един горещ летен ден, заради жегата станало непоносимо за една майка от Ню Йорк , Ками Гонтиер, да бута количката с голи ръце. Отвратена от лепкавата , замръсена и захабена дръжка дошла идеята за покриване на дръжката, с нещо е меко, издръжливо, перящо се и стилно. Ками не успяла да намери нищо подходящо на пазара, и решила да създаде това уникално покритие за дръжката на количката. За кратко време се появили много желаещи майки, които искали да купят продукта. Ками решаил да използва своите 15 години опит в разработване на продукти.

http://www.silvex1.com/page/16/choopie.html

Вижте всички продукти от Choopie

Bam Bam

Bam Bam

Производител на бебешки играчки и аксесоари за път и разходка.

http://www.silvex1.com/manufacturer/9/bam-bam.html

Вижте всички продукти от Bam Bam

TOPMARK NL

TOPMARK NL

Top Mark е основана през 1996 година – фирма за продукти за бебета и малки деца. Продуктите на Top Mark се разпространяват най-вече в Холандия и Блегия, но могат да бъдат намерени и в много други държави е Европа. Всички наши продукти са произведени с голяма отдаденост и прецизина изработка. Ние се стремим към добро качество и дизайн на изключително конкурентни цени. Всички части за нашите продукти се призвеждат в изключително строги условия и при много високо ниво на контрол. Качеството им се контролира от агенции по контрол на продуктите, както и от нашите служители, партньори и клиенти.

http://silvex1.com/page/17/topmark-nl.html

Вижте всички продукти от TOPMARK NL

Pulse Performance Products
LASCAL

LASCAL

Универсални Степенки за всички модели колички. Ласкал е фирма, ръководена от дизайна, с малка, но отличителна гама от детско оборудване. Философията на фирмата е да развиват и произвеждат висококачествени продукти, които отговарят на реалното търсене и допринасят за сигурността при отглеждането на децата.

http://silvex1.com/page/18/lascal.html

Вижте всички продукти от LASCAL

STARPAK
DOONA

DOONA

Пригответе се за незабравими моменти с Doona Car Seat и Liki Trike - най-компактната сгъваема триколка в света. Doona Car Seat Doona™ е първото столче за кола от група 0+ с интегрирана система с колела, която осигурява пълна мобилност. Тази система с колела ви позволява да излезете от колата за по-малко от 10 секунди и да се движите с бебето си свободно и лесно. Елегантният градски дизайн на Liki Trike ви предоставя безопасност и забавление, тъй като елегантно съчетава функционалност и естетика. Със своето патентована уникално сгъване Liki Trike се сгъва и разгъва с едно натискане на бутон.

http://www.silvex1.com/manufacturer/21/doona.html

Вижте всички продукти от DOONA